Beste leden van S.D.O.L.

Tot nader bericht sluit S.D.O.L. alle activiteiten binnen de vereniging betreffende het coronavirus.

Dit betekent dat alle velden gesloten worden voor trainingen. Ook de trainingen/wedstrijden van de handbal worden tot nader order afgelast.

Wij volgen zover mogelijk de richtlijnen die de K.N.V.B, N.H.V. en overheid hebben afgegeven.

Verder houden we u op de hoogte via de gebruikelijke kanalen.

Bedankt voor de medewerking.

Bestuur S.D.O.L.

Update 20-03-20:

Alle sportverenigingen in de gemeente Raalte is door het gemeentelijke beleidsteam gevraagd om de velden te sluiten. Het is dus niet langer geoorloofd om daar even een balletje te trappen.

Mogen kinderen spelen op pleintjes en voetbalvelden?

Op dit moment wordt het afgeraden met grotere groepen bij elkaar te komen. Dit geldt dus ook voor kinderen. Wij doen dan ook vooral een oproep aan de kinderen en ook aan de ouders de afgekondigde maatregelen te respecteren.