SDOL A1 - Wesepe A1

Hoewel Sint en Piet het land al hadden verlaten, vierden wij zaterdag Sinterklaas. Uiteindelijk is dit programma iets uitgebreid tot een teamfeest van zeker 12 uur lang. Een betere teambuilding kun je niet verzinnen lijkt ons. Een onderdeel van het programma was natuurlijk de wedstrijd tegen Wesepe A1, afspraak was: bij verlies worden er geen drankjes in Dijk genuttigd. We wisten wat me moesten doen.

Zaterdag was er een teamfeest gepland, een lange, drukke maar leuke dag. 's Middags begonnen we met het vieren van Sinterklaas. Leuke gedichten, verhalen en cadeautjes kwamen boven tafel. Na een lekkere maaltijd bij Spoolder was het tijd om naar de sporthal te gaan. Er moest even een knop om worden gezet. Om 20:15 uur was het zover, de wedstrijd kon beginnen. Met als bijzondere toeschouwer Pien, die s’ochtends net uit het ziekenhuis was gekomen, maar vastberaden was om ons aan te moedigen. Pien, je bent een topper en we wensen je heel veel succes met je revalidatie! In de wedstrijd namen wij al snel de leiding, de verdediging stond goed en we hebben veel mooie snelle aanvallen kunnen opzetten. Ook de afwerking zat mee en we hebben de eerste helft kunnen afsluiten met een 26-4 stand. Nu was het de uitdaging om de tweede helft niet in te zakken zoals bij Heeten, maar de lijn van de eerste helft door te trekken. Dit lukte ons, we hebben de 50 nét niet kunnen halen, maar waren natuurlijk ook dik tevreden met de 49-11 uitslag.

Deze uitslag heeft natuurlijk een goede uitwerking gehad op ons doelsaldo en we hadden direct een extra reden om goed te feesten: de eerste plek is nu namelijk van ons! Nu is er een kans dat Wesepe uit de competitie stapt dus het wordt spannend voor ons of deze mooie uitslag blijft gelden of niet, maar hierom werd de avond in Dijk niet minder! Net als het vorige teamfeest was het weer een machtig mooie avond!

Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 21 december mogen wij thuis om 17:45 uur de strijd aangaan met mede-koploper Achilles A1, maar eerst is Dalfsen A1 aankomende zaterdag aan de beurt.

Groetjes de feestbeesten van A1