Dalfsen A1 - SDOL A1

Boeren in de stad, niet de beste combinatie bleek maar weer afgelopen zaterdag. Het vinden van de ‘sporthal’ was nog een hele klus en dit was helaas niet het enige wat tegen zat.

Afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd tegen Dalfsen A1 op het programma. In verband met een verbouwing werd de wedstrijd gespeeld in een gymzaal bij het Deltion College, door de zoektocht was er niet veel tijd overgebleven voor de voorbereiding. Na een matige warming-up konden we beginnen met de wedstrijd. Hoewel we het eerdere wedstrijden wel voor elkaar hebben gekregen de eerste 10 minuten geen tegengoal te krijgen, viel deze zaterdag de eerste tegengoal al in de eerste minuten. De stand liep gelijk op en we konden moeilijk van Dalfsen loskomen. Het was een behoorlijk ruige pot, met een vervelend gevolg: Elise Alferink is namelijk tijdens haar schot op doel vervelend ter val gekomen en heeft hier een erg pijnlijke schouder aan over gehouden. Het blijft dus nog even spannend of ze aankomende week mee kan doen tegen medekoploper Achilles A1. Wel hebben we de wedstrijd om kunnen zetten in een 15-22 overwinning.

Duidelijk is dat er wel wat moet veranderen willen we zaterdag kunnen winnen van Achilles.  Zaterdag zullen we er echt moeten staan willen we de eerste plek niet meer hoeven delen. De wil is er nu moet het nog gebeuren. Een mooie wedstrijd gaat het in ieder geval worden: SDOL A1 v.s. Achilles A1, thuis om 17:45 uur.

Hopelijk tot dan!

Groetjes A1