SDOL A1 - Lettele A1

Een spannende wedstrijd beloofde het afgelopen zaterdag te worden. Lettele A1 was onze tegenstander. We hadden al opgemerkt dat dit team de laatste tijd erg goede resultaten behaalde. Zo’n afwachtende instelling als bij Broekland zouden we ons niet kunnen veroorloven tegen Lettele, dat was duidelijk. De motivatie was dan ook ten top.

Met Lettele als tegenstander is een goede voorbereiding nooit overbodig, zodoende zaten we al ruim op tijd in de bestuurskamer de wedstrijd voor te bereiden. Beelden van eerdere wedstrijden werden besproken om vervolgens te beginnen aan de warming-up. Iets later dan gepland konden we beginnen aan de wedstrijd. De eerste helft liep gelijk op, hoewel we het gevoel hadden dat wij de betere ploeg waren konden we niet van Lettele los komen. De eerste helft eindigde dan ook in een gelijke stand van  8-8. In de rust vertelde Martin ons dat we gewoon ons eigen spel moesten blijven spelen en dat die overwinning dan vanzelf wel kwam. Wel moesten we wat meer laten zien, zo werd er weinig vanaf de tweede lijn geschoten en werd er weinig ingezet. De tweede helft verliep voor ons een stuk beter, onze verdediging stond goed dicht en de aanvallen verliepen goed. De eindstand werd 22-15 in het voordeel van ons en dat betekend dat we ook deze week onze koppositie hebben weten te behouden. Het zal iedere week weer een strijd zijn om de 2 punten binnen te slepen aangezien we een erg leuke competitie hebben. Bovendien hebben we nog genoeg verbeterpunten om aan te werken dus een saaie tweede competitie helft zal het zeker niet worden.

Op naar de volgende wedstrijd! Aankomende zondagochtend mogen we om 11:00 uur handballen (al een uitdaging op zich) in Olst tegen Overwetering A1. Dat wordt weer een drankje minder op zaterdagavond, maar hopelijk kunnen we dit drankje weer verdubbelen op een kampioensfeest. Maargoed, eerst maar eens zondagochtend de twee punten mee naar huis zien te krijgen.

Hopelijk tot zondag,
   groetjes A1