Overwetering A1 - SDOL A1

‘Fris en fruitig’ zo gingen we op weg naar Olst afgelopen zondagochtend. Bijna het gehele team was uitgeweest, maar natuurlijk tegelijkertijd ook vastbesloten om te winnen. Fijn dat die wil er was, maar het moet dan natuurlijk ook nog gebeuren.

Om half 10 aanwezig zijn is niet het eerste wat je wenst na een uitgaansavond,maar met het motto beter te vroeg dan te laat vertrokken we mooi op tijd naar Olst. Hier konden we buiten nog even bij komen omdat de sporthal nog gesloten was. We hadden hierdoor  wel iets minder tijd voor de voorbereiding, maar na een goede bespreking en warming-up kon de wedstrijd beginnen. In het begin hadden we het even moeilijk, maar we wisten wel de overhand te nemen. De ruststand werd 5-9 voor ons, het was natuurlijk wel van belang om de tweede helft nog even te knokken want de wedstrijd was nog niet beslist. De tweede helft verliep beter en de eindstand werd 10-14. Ook deze wedstrijd was het weer nodig om versterking te vragen uit de B, omdat we niet helemaal compleet waren, bedankt Iris!

Deze wedstrijd was een leerzame wedstrijd en hopelijk volgen er nog meer. Aankomend weekend zijn we vrij, maar die week erop mogen we om 18:05 uur thuis tegen Schalkhaar A1 spelen. Hopelijk tot dan!

Groetjes A1