SDOL A1- Schalkhaar A1

Na een weekend rust was het weer aan ons de taak om de koppositie te verdedigen. Schalkhaar was de tegenstander. Met de wetenschap dat de vorige keer de wedstrijd niet geheel soepel voor ons verliep was het voor ons van belang dat we er nu vanaf het begin goed zouden staan. Mooie gedachte natuurlijk, nu moesten we het alleen nog ‘even’ uitvoeren.

Zaterdag mochten wij het stokje overnemen van B1 die een mooie spannende wedstrijd afsloot met een 13-13 gelijke stand. Na de voorbespreking was het duidelijk: vanaf nu moeten we ons eigen spel spelen ongeacht het spel van de tegenstander en ons natuurlijk ook telkens weer verbeteren. Er werd van ons verwacht dat we 100% inzet zouden geven, Schalkhaar is namelijk een ploeg die de afgelopen weken heeft laten zien dat het erg gevaarlijk kan zijn. Dit lukte ons redelijk, we stonden er en hebben mooie aanvallen opgezet. Zo konden we de eerste helft afsluiten met een 16-2 voorsprong. Waar we eerdere wedstrijden de tweede helft bij een voorsprong in zakten, hebben we nu de lijn van de eerste helft door kunnen trekken. Zo werd de eindstand 36-8 in het voordeel van ons. Een wedstrijd waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken!

Op naar de volgende wedstrijd, eerst weer een weekend rust en dan mogen we zondag 23 februari om 13:00 uur in Haarle de strijd aangaan met Nieuw-Heeten A1. Eerst staat er die zaterdag ervoor teamfeest 3 op de planning, want zoals bekend: naast handballen kunnen we ook uitstekend feesten. ;) Hopelijk tot in Haarle waar we er alles aan zullen gaan doen om de 2 punten mee naar huis te nemen.