Dames 1 dankt Peter Born


Zoals jullie inmiddels wel gehoord zullen hebben, hebben wij afscheid genomen van onze trainer Peter Born. Afscheid nemen is altijd lastig en dat doe je niet zomaar.

Hoewel wij veel van Peter hebben geleerd, hebben we toch, toen de handbalcommissie met de vraag kwam of we nog een jaar door willen gaan met Peter, geantwoord dat zijn stijl van coachen niet helemaal overeenkomt met wat wij denken nodig te zijn.

Hoewel dit in gesprekken wel is aangegeven, beseffen we dat je niet teveel mag verwachten, mede omdat hij zelf ook al aangaf: "ik ben daar de man niet naar ". En samen met de handbalcommissie is toen het besluit genomen om voor volgend seizoen een andere trainer te zoeken. 

Dat nu door het (handbal)bestuur is besloten om per direct afscheid te nemen komt mede doordat we er nog steeds alles aan willen doen om niet te degraderen, want dat zou, zoals Peter Bons zo mooi verwoord "ons terugwerpen in onze sportieve ambities".

Er moest iets gebeuren, en of veranderingen beter zijn? Dat blijft altijd een gok, maar we zijn nu in een neerbuigende spiraal beland en dat moest doorbroken worden. 

Wij zijn er van overtuigd dat we individueel allemaal onze kwaliteiten hebben en als de juiste personen, op het juiste moment, op de juiste plek worden gezet, we lekker mee kunnen draaien in de eerste klasse. En we doen er alles aan om ons plekje voor volgend jaar daar te veroveren.

 Hierbij kunnen wij jullie steun en aanmoediging de laatste 5 wedstrijden goed gebruiken en hopen op veel publiek op de tribune, zodat we kunnen laten zien dat we er echt voor gaan....

Hoewel het artikel uit de krant anders mag doen geloven, zijn we in goede verstandhouding uit elkaar gegaan. We waarderen Peter enorm. En daarom willen wij hem bedanken en veel succes wensen in zijn verdere carrière.

Groeten Dames 1