Nieuw Heeten A1 - SDOL A1


Afgelopen zondag mochten we weer een wedstrijdje handballen, maar eerst moest er zaterdag nog even flink gefeest worden. Want jawel, teamfeest 3 is een feit! Na de teamgeest en ons uithoudingsvermogen zaterdagavond verbeterd te hebben waren we klaar om de strijd om de 2 punten met Nieuw Heeten uit te vechten.

We vertrokken om 12:00 uur richting Haarle voor de wedstrijd. Sporen van het teamfeest waren niet te bekennen en zo konden we fit beginnen aan de warming-up. In de voorbespreking werd al duidelijk dat we vol aan de  bak moesten, Nieuw-Heeten is namelijk een goede ploeg waar we het de vorige wedstrijd erg lastig hadden en naast het feit dat iedereen erop gebrand is om van de koploper te winnen, brengt een wedstrijd ook altijd extra motivatie met zich mee als een buurtdorp de tegenstander is. Belangrijk dus dat we er vanaf het begin zouden staan. Nu voorspelde de warming-up niet erg veel goeds,  met de gedachte dat de ballen die er nu langs gingen straks er in zouden gaan zijn we begonnen we aan de wedstrijd. Onze verdediging stond heel goed en samen met Amy hebben we de teller van Nieuw-Heeten de eerste helft op 0 kunnen houden. Hoewel er voor ons meer in zat hebben we de eerste helft met een 7-0 voorsprong afgesloten. De tweede helft liet Nieuw-Heeten wel van zich horen, maar dankzij penalty killster Eline en een aantal mooie aanvallen werd de eindstand 17-9 in het voordeel van ons. Ook zondag hadden we versterking nodig, bedankt Amy!

 

We weten dat er voor ons meer in had gezeten, maar dat zullen we de volgende wedstrijd laten zien. Aankomend weekend zijn we vrij dus kunnen we vol op carnaval vieren en dan kunt u ons zaterdag 8 maart weer vinden in de sporthal. We mogen om 18:00 uur thuis het duel aangaan met Heeten A1, dit belooft weer een leuke wedstrijd te worden dus hopelijk tot dan!

 

   Groetjes A1