SDOL A1 - Heeten A1

Afgelopen zaterdag mochten we na een weekje rust de draad weer op pakken en handballen. We mochten het opnemen tegen de 5e plek, Heeten A1. De opdracht was duidelijk: winnen, maar dit bleek zeker niet gemakkelijk.

Met nog 4 wedstrijden te gaan en met de alles beslissende  wedstrijd tegen Achilles in het zicht was het van groots belang dat we ook deze wedstrijd zouden winnen. De vorige keer tegen Heeten begonnen we niet erg goed, dus reden genoeg om er nu in het begin wel te staan! Zou je denken. Na de voorbespreking, warming-up en het ingooien was het weer voor ons tijd om te laten zien wat we in huis hadden. Hoe graag we ook  het begin van de vorige keer goed wilden maken, het lukte ons niet om er vanaf het begin te staan. We waren overrompeld van het onverwachte snelle spel van Heeten die liet zien niet bang te zijn. Gelukkig konden we op tijd omschakelen en zo liep de wedstrijd gelijk op. Toen we onze tanden echt in de wedstrijd beten en de verdediging zijn originele vorm begon te krijgen lukte het ons om los te komen. Zo werd de ruststand 15-8 in het voordeel van ons. In de rust vertelde Joanne ons dat we nog iets meer ons eigen spel moesten proberen te spelen en ons niet moesten laten opjagen door Heeten. Dit lukte en we maakten mooie acties en waren Heeten slimmer af. Zo liepen we verder uit en hadden we de wedstrijd onder controle.  De eindstand werd uiteindelijk 31-16 in het voordeel van ons en dat betekent dat we nog steeds op de eerste plek staan!

NOTEER IN UW AGENDA: 22 maart spelen we om 17:45 uur thuis tegen Dalfsen A1, dit kan een heeeele mooie wedstrijd voor ons worden! ^^

Groetjes A1