Avondje Achterberg

Aanstaande zaterdag 22 maart om 19:00 uur speelt Dames 1 haar laatste thuiscompetitie wedstrijd van het seizoen. Onze dames  spelen tegen CVO 1, deze ploeg staat op 3 punten voorsprong en heeft daarna nog een zware laatste wedstrijd te spelen. Dames 1 heeft nog steeds de mogelijkheid op klasse behoud, maar dan moeten de laatste twee wedstrijden gewonnen worden.
Dit is nog zeker mogelijk. Volgende week wordt namelijk de laatste wedstrijd gespeeld: Uit tegen HHZD 1.
Dames 1 nodigt jullie dus daarom uit om zoveel mogelijk naar de sporthal te komen as zaterdag om 19.00 uur om ze aan te moedigen.
Hopelijk kan dan en voorschot genomen worden op het klasse behoud.

De voorwedstrijd kan tevens de kampioenswedstrijd worden van ons A1 team. Wanneer gewonnen wordt van Dalfsen A1 is SDOL A1 kampioen van de eerste klasse.
Dit zou een zeer goede prestatie zijn van dit jonge talentvolle team o.l.v. Martin, Joanne en Gernita. Deze wedstrijd start om 17.45 uur in sporthal de Achterberg.

Nogmaals, ga zaterdagavond zoveel mogelijk naar onze sporthal en geef de beide teams uw support.

SDOL rekent op jullie.
De handbalcie