AHV Achilles A1 - SDOL A1

Daar gingen we dan, op weg naar Apeldoorn als kampioenen, maar tegelijkertijd vastbesloten om alles te geven in onze laatste officiële wedstrijd van dit seizoen.

Time flies when you’re having fun, dat blijkt maar weer.. Zondag was het alweer tijd voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen en naast deze wedstrijd stonden er nog veel meer activiteiten op het programma. Om 10 uur vertrokken we met een bus vol supporters richting Apeldoorn. Iedereen was mee, maar we waren één klein detail vergeten: de kledingtas. Gelukkig kwamen we hier in Haarle al achter dus hup terug naar Luttenberg, opnieuw de laatste check en weer op naar Apeldoorn. Natuurlijk, het kampioenschap was al binnen, maar hoe mooi is het om dit seizoen onverslagen af te kunnen sluiten? Met goede moed en veel supporters liepen we de sporthal in en we konden meteen beginnen met de voorbereiding van DE wedstrijd. We moesten dit helaas zonder Martin doen, maar gelukkig hadden we wel Joanne & Gernita. We waren erg benieuwd wat de wedstrijd zou brengen, maar wat iedereen stiekem wel hoopte was net zo’n mooie spannende wedstrijd als de vorige keer. Onze verlangens werden zeker vervuld, wat een wedstrijd.
In het begin stonden we er niet zo goed Achilles was sterker dan ons waardoor we al snel op een 5-1 achterstand stonden. De knop moest dus omgezet worden en dat deden we ook.
Het lukte ons om terug te komen, maar Achilles bleef sterk. De ruststand werd 11-8 in het voordeel van Achilles. We kregen van Joanne te horen dat de verdediging opzich wel goed ging maar dat we tijdens de aanvallen meer rust moesten nemen. Dit was dan ook de opdracht voor de 2e helft. In de 2e helft ging het dan ook een stuk beter, we waren goed aan elkaar gewaagd en we wisten steeds dichterbij Achilles te komen. Toen was de laatste minuut aangebroken, een minuut waar veel in is gebeurd. Elise was uitgeschakeld door een vervelende botsing en vervolgens hadden we nog 7 seconden met een gelijke stand op het bord. De wedstrijd leek verdacht veel op die van in december, alleen wist dit keer Achilles in de allerlaatste seconde te scoren. Helaas. Zodoende hebben we de wedstrijd verloren met 19-18. Iedereen baalde erg, maar we wisten ook dat we een knop om moesten zetten want hallo, we zijn wel mooi kampioen! De terugweg in de bus werd daar dan ook op gedronken en het werd één al gezelligheid. Zingen (of schreeuwen, het is maar hoe je het bekijkt), de polonaise lopen noem maar op. Eenmaal aangekomen bij de sporthal was het weer tijd voor meerdere hapjes van overheerlijke feestpatat en drankje(s) met de ouders. Na de bedankwoordjes en overhandiging van onze medailles, dit was een erg leuke verassing, was het tijd voor onze ereronde door Luttenberg. We hebben onze ge-wel-di-ge zangkunsten weer goed laten horen. Van de sporthal zijn we verplaatst naar Spoolder, hier zijn ook enkele drankjes genuttigd en hebben we heerlijk gegeten. Bovendien hebben we nog een kleine pre-party met de moeders gehouden in Spoolder. ‘s Avonds was het tijd voor het echte feest: Boode. Wat was dat een gekkenhuis, top! Nu had Martin ons ooit een afterparty bij hem thuis beloofd wanneer we kampioen zouden worden en zodoende zaten we ‘s nachts bij Martin en Riet thuis aan de borrelhapjes. Bedankt Martin en Riet voor de verwennerij!
Al met al was het echt een top dag, avond en nacht, net zoals dit een top seizoen was. Een seizoen om niet te vergeten. Dit seizoen was natuurlijk niet zo geslaagd geweest zonder onze fantastische leiders Martin, Gernita & Joanne. Nogmaals heel erg bedankt voor dit seizoen!! Ook onze dank aan de speelsters die ons dit seizoen wilden versterken en natuurlijk onze dank naar alle supporters! Wij hadden niet verwacht dat het zo’n mooi seizoen zou worden, maar we hebben het gewoon tot kampioen kunnen brengen! Wij hebben zeker van dit seizoen genoten en jullie hopelijk ook.
 Nogmaals bedankt en dan zeggen wij: tot volgend seizoen! (Hopelijk net zo’n mooi seizoen als dit seizoen.)

Groetjes de Kampioenen en feestbeesten van A1

Ohja Joanne, aangezien we nu van elke wedstrijd een verslag hebben geplaatst: kom maar op met die overheerlijke zelfgebakken appeltaart van je!