Onderling toernooi Handbal

Zaterdag 24 mei a.s. organiseren wij weer het jaarlijkse onderling toernooi. Alle teams worden hierbij verwacht, zowel de jeugd, alle dames teams en recreanten.

Speciale aandacht i.v.m  het 80 jarig bestaan. ‘s Morgens voor de jeugd en ‘s avonds voor de A, senioren en recreanten. Hierbij gaan we uit van de teams van dit jaar. Alle speelsters en leiding worden verwacht hierbij aanwezig te zijn.

De jeugd start om 9.00 uur precies (graag om 8.45 uur aanwezig zijn). Rond 12 uur sluiten we af met patat.

‘s Middags starten we om 17.00 uur (16.45 aanwezig). Ongeveer rond 19.30 uur zijn de laatste wedstrijden gespeeld, zodat iedereen gezellig kan aanschuiven bij de activiteiten die zijn georganiseerd omtrent het 80 jarig bestaan van de vereniging.