Oud trainer Daan Goudriaan overleden..


Nadat we hem dit jaar nog hebben mogen ontvangen op ons Sportpark in Luttenberg, waar we met plezier op terug kijken kwam er deze week ander bericht.

We hebben van de familie van Daan een rouwkaart ontvangen.

In 2012 schreef Daan het volgende in een stuk in het Dagblad van het Noorden:

In 1989 begon een heel mooie periode voor Goudriaan. "Ik werd trainer van handbalvereniging SDOL in het Overijsselse Luttenberg. Een geweldige tijd, de mensen daar zijn zo enthousiast. Het damesteam was, voordat ik kwam, afgezakt van de eerste divisie naar de eerste klasse. Daar heb ik ze weer bovenop geholpen. Het klikte zo goed met de club en de mensen daar dat ze op een gegeven moment zeden: 'Daan, kom lekker in Luttenberg wonen. Desnoods bouwen wij hier met zijn allen een huis voor je.' Mijn vrouw en ik hebben besloten, ondanks alle gezellige mensen daar, niet te verhuizen. In Emmen waren wij goed op onze plek." 

Wij kijken terug op een betrokken man met een speciale band en liefde voor SDOL en Luttenberg. We zijn dan ook blij dat we zo'n mooie tijd met hem mochten beleven.

In mei tijdens het 80 jarig bestaan kwam Daan dan ook graag terug naar Luttenberg en is deze mooie foto met de oud handbalsters van SDOL gemaakt .Midden tussen alle speelster staat Daan, trots op zijn speelsters...

 

We wensen familie en vrienden veel sterkte en kracht met dit verlies.

Klik hier voor de link naar de rouwkaart.