Foto's handbal


Hallo handbal liefhebbers.. Bij deze wil ik graag een oproep plaatsen

Om in je eentje een grote vereniging op de foto te krijgen valt niet mee. Zeker niet als er vele enthousiaste mensen zijn en we ook nog een mooie website hebben waarop we al die mooie foto's kunnen delen..

Ik heb mijn handen vol aan het voetbal gedeelte en daarom een oproep of er iemand is die bij de handbal foto's wil maken.. Ook aan ouders die foto's van hun kinderen maken zouden jullie die door willen sturen naar de redactie (redactie-sportvereniging@svsdol.nl) of bij me langs willen brengen dan zal ik ervoor zorgen dat ze op de site komen..

Mocht er iemand zijn die het van een of een paar teams wil doen ook dat is welkom.. maar foto's leven op een website en het is nu wel heel karig in vergelijking met de voetbal.. dus wie wil me helpen met dit leuke werk.. neem gerust contact met me op.. 0572-302425

Daarnaast een oproep aan alle leiders en leidsters zouden jullie kunnen en willen regelen dat er een teamfoto van je team gemaakt wordt en deze bij mij inclusief de namen willen aanleveren.. Dan kunnen we in elk geval de teams weer up daten er staan nu foto's op van 2 jaar terug.. zou leuk zijn als ze weer up to date zijn..