SDOL A1- Voorwaarts A1


Afgelopen zondag mochten we weer aan de bak, de derde wedstrijd van het seizoen. De hoogste tijd om onze eerste overwinning binnen te halen. Een pittige uitdaging en dat was het zeker.

Voorwaarts A1 was de derde ploeg van dit seizoen waar we de strijd tegen op mochten nemen. Voorwaarts was, in tegenstelling tot ons, sterk aan hun seizoen begonnen, duidelijk was dus dat dit een hele pittige wedstrijd zou gaan worden. Een pittige tegenstander dus, maar dat hoefde niet te betekenen dat we geen enkele kans op een overwinning zouden hebben. Dat hebben Joanne, Martin & Gernita ons goed duidelijk gemaakt voor de wedstrijd.  Het was echter wel voor ons van belang om er direct vanaf de eerste seconde te staan. Dat lukte, tegen al onze verwachtingen in, wisten we zelfs de leiding te nemen. Voorwaarts bleef dicht in de buurt, maar we wisten onze voorsprong te behouden.  Zodoende gingen wij als winnaar van de eerste helft de rust in. Iedereen was vastbesloten dat dit geen herhaling van de wedstrijd tegen Wijhe mocht gaan worden, de voorsprong wilden we absoluut niet uit handen geven. Natuurlijk was dit makkelijker gezegd dan gedaan, we waren namelijk erg aan elkaar gewaagd en het lukte ons dan ook niet om uit te lopen. Sterker nog, we hebben meerdere keren achter gestaan met wel 3 punten. Met nog een paar minuten op de klok was het gelijke stand, totdat wij wisten te scoren. Een enorme opluchting natuurlijk, maar de wedstrijd was alleen nog niet voorbij, dat wist Voorwaarts ook. We hoeven u dus niet te vertellen dat de spanning om te snijden was, zowel bij ons op de bank, in het veld, als op de tribune. Zou dit dan toch echt onze eerste overwinning worden? Seconden leken uren te duren, maar na de zoemer konden we eindelijk juichen; onze eerste overwinning is binnen! Met 21-20 hebben we deze bloedstollende wedstrijd in ons voordeel af kunnen sluiten. We willen het publiek heel erg graag bedanken voor de top sfeer, dit heeft ons zeker geholpen!
Op naar de volgende wedstrijd, die we ook thuis mogen spelen. 9 november om 12:15 staat de wedstrijd tegen Bentelo A1 op het programma en ook bij deze wedstrijd is alle steun van harte welkom!

Hopelijk tot dan!