V en S A1 - SDOL A1

Afgelopen zondag was het zover, we mochten afreizen naar Groningen om de strijd aan te gaan met een zeer pittige tegenstander, namelijk V en S. Een tegenstander die we in de voorbereiding al ontmoet hadden tijdens een zeer spannende wedstrijd. Dat beloofde wat.

Na de avond ervoor onze buikjes goed rond te hebben gegeten met het team, was het zondagochtend tijd om de verste rit van dit seizoen te maken, namelijk naar Groningen. Een reis die iets langer duurde dan verwacht en een reis die ook een paar verassingen bevatte. Zodoende hadden we nog een half uur tijd voor de voorbereiding, snel de tactieken doornemen en ingooien dus. Om kwart over 12 was het dan zo ver, de wedstrijd mocht beginnen. V en S begon direct erg sterk, terwijl wij er nog niet helemaal stonden. Ook aan het spel van V en S moesten we wennen, het ging allemaal net iets fysieker. Zodoende liepen we vanaf het begin eigenlijk een beetje achter de feiten aan, maar we wisten de achterstand echter wel redelijk te beperken. De eindstand van de eerste helft werd dan ook 14-8. Duidelijk was dat er zeker wel een kans op de overwinning voor ons in zat, aangezien er voor ons nog veel meer te behalen was. Ook vertelde Martin ons dat we minder lief moesten gaan spelen, maar er keihard voor moesten gaan vechten (in figuurlijke zin dan). De eerste helft is jammer, maar de tweede helft zouden we overnieuw beginnen. Dat deden we, de tweede helft vochten we weer voor de bal zoals we eerdere wedstrijden hebben laten zien. Het lukte ons om ons eigen spel te spelen en zodoende kwamen we weer terug in de wedstrijd. Jammer genoeg is het ons niet gelukt om te winnen, maar het is ook zeker geen wedstrijd waar we ons voor moeten schamen. In tegendeel zelfs, met 24-20 verliezen van de tweede plek, daar kunnen we nog best trots op zijn. Misschien had er winst voor ons ingezeten als we er de eerste helft direct stonden, maar dat zullen we uittesten als V en S straks in Luttenberg komt.

Eerst komen aankomende zondag de meiden van Tukkers A1 naar ons mooie Luttenberg. Deze wedstrijd beloofd een spannende wedstrijd te worden, waarbij we jullie steun van harte kunnen gebruiken om zo de twee punten in Luttenberg proberen te houden. 12:15 in Luttenberg, hopelijk zien we u daar !

Groetjes A1