SDOL A1 - de Tukkers A1

Ook afgelopen zondagochtend mochten we de wekker weer zetten voor een potje handbal. Onze tegenstanders waren de Tukkers A1, een zeer gelijkwaardige tegenstander zo bleek.

Zondag was het tijd voor onze 6e wedstrijd van het seizoen, we mochten het opnemen tegen de Tukkers. De Tukkers, voor ons nog een onbekende ploeg, maar kijkend naar hun uitslagen v/d afgelopen weken, wisten we dat dit een pittige wedstrijd zou gaan worden. Zodoende gingen we vol concentratie ons wekelijkse ritueeltje weer af: voorbespreking, warming-up, ingooien en vervolgens natuurlijk de wedstrijd. We wisten de wedstrijd sterk te starten en liepen zodoende en paar puntjes uit. De Tukkers werden echter op tijd wakker, waarna de stand vervolgens gelijk op liep in de 1e helft. In de rust kregen we van Joanne te horen dat de belangrijkste opdracht voor ons was: handballen met plezier. Er samen als een team staan. De verdediging stond goed, de kwaliteiten hebben we hadden we, dus nu was het ook aan ons om er iets van te maken. Vol goede moed liepen we het veld weer op, klaar om de Tukkers een poepie te laten ruiken. Deze moed zakte echter snel in de schoenen, we kregen als nel een 2-min tijdstraf, waarna de ballen ons om de oren vlogen. Tijd om te reorganiseren, want die overwinning zouden we écht niet zomaar uit handen geven!  Het is ons uiteindelijk gelukt terug te komen op een gelijke stand, waarna een zinderende slotfase volgde. Een slotfase met in de laatste minuut nog een gelijke stand van 19-19. Deze stand werd in deze minuut door de Tukker in een 19-20 stand veranderd. Net als tegen Wijhe trokken we aan het kortste eind. Zuur. Toch kunnen we wel terug kijken op een mooie wedstrijd, waarin we onze vechtlust zeker hebben laten zien. Onze dank naar het publiek, dit gaf ons net die extra motivatie om ons terug te knokken in de wedstrijd, top!

Volgende week zullen we onze vechtlust weer moeten laten zien in Deurningen. Daar staat de huidige 1e plek DSVD op ons te wachten. Een pittige tegenstander die we in de voorbereiding al ontmoet hebben.. Tijd voor eer herstel!

Zondag 7 december mogen we thuis de strijd aangaan met Olympia A1. Ook bij deze wedstrijd kunnen we alle steun gebruiken. Hopelijk tot dan!

De dames van A1