Avondje Achterberg

as zaterdag is het weer zover; 06 dec 19:00 uur speelt SDOL DS1 – tegen E & A DS2 in onze eigen sporthal “De Achterberg Helaas werd er afgelopen weekend verloren van de hoger geklasseerde Groessen DS1.

Onze dames spelen in 2014 nog 3 competitie wedstrijden; 2 thuis in “de achetrberg en en 1 uit in Groesbeek
Alle 3 tegenstanders staan lagen geklasseerd dan SDOL. Mochten we in al deze wedstrijden punten halen dan draait ons team mooi bovenin mee

We hopen daarom dat er deze zaterdag weer veel publiek komt en dat de supporters vereniging weer komt met alle “toeters en bellen”.
Een volle sporthal en een goede sfeer kan ons eerste team goed gebruiken.
Ook voor mensen  die nog  nooit een wedstrijd van SDOL DS 1 hebben gezien; schroom niet en kom naar de sporthal.

noteer alvast in uw agenda:  13 dec 20:15 uur  Groesbeeks Glorie DS1 - SDOL DS1 en  20 dec 19:00 uur SDOL DS1 - CVO DS1

De handbalcie