D.S.V.D. A1 - SDOL A1

Iets later dan gepland, maar onder het motto ‘beter ooit, dan nooit’ hierbij ons wedstrijd verslag van afgelopen zondag. We mochten het toen opnemen tegen de koploper van de jeugddivisie, namelijk D.S.V.D. A1. Een pittige opgave.

Afgelopen zondag mochten we dus op weg naar Deurningen om weer een wedstrijd te handballen. We hadden al kennis gemaakt met de meiden van  D.S.V.D. tijdens de voorbereiding, deze wedstrijd was echter niet een heel groot succes. Tijd voor eerherstel dus! We wisten dat het een hele lastige pot zou worden, maar probeerden met volle moed aan de wedstrijd te beginnen en te hopen op een wonder. Je weet tenslotte maar nooit wat er zou kunnen gebeuren. Zodoende begonnen we aan de voorbereiding en waren we vervolgens helemaal klaar voor de wedstrijd. Tenminste dat dachten we.. Het liep nogal anders dan dat we gehoopt hadden, onze verdediging was niet, zoals gewoonlijk, een sterk blok, maar het wankelde nogal. Ook liepen de aanvallen niet bepaald. D.S.V.D. wist hier goed van te profiteren en kon zo al snel een flinke voorsprong opbouwen in de eerste helft. In de rust was het al wel duidelijk dat deze wedstrijd niet meer te winnen was, maar dat betekende natuurlijk dat we niet bij de pakken neer moesten gaan zitten. Zo zei ook Martin dat het nu juist van belang was om te leren van deze wedstrijd en er nog vol voor te gaan. Na onze rust genomen te hebben, klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter en was het voor ons weer tijd op aan de tweede helft te beginnen. De tweede helft stonden we er wel beter, maar alsnog wist D.S.V.D. veel goals te scoren. Het doel om niet met meer dan 10 punten verschil te verliezen, hebben we dan ook bij lange na niet kunnen halen. De wedstrijd eindigde in een 33-11 verlies. Pijnlijk, maar we kijken maar op deze wedstrijd terug als een leerzame wedstrijd. We willen Maud bedanken voor het meedoen en haar mooie reddingen en ook Marilayne die ons erg heeft versterkt.

Aankomende zondag mogen we weer thuis spelen en staat er een mooie tegenstander op ons te wachten, namelijk Olympia A1. Dit team hebben we ook al in de voorbereiding tijdens een leuke wedstrijd ontmoet. Een gelijkwaardige tegenstander, we kunnen dus zeker alle steun gebruiken voor de overwinning! Hopelijk tot zondag 7 december om 12:15 uur, in de Achterberg.

Groetjes de dames van A1