SDOL A1-OLYMPIA A1

Zondagochtend, tijd voor een wedstrijdje handballen en tijd voor een overwinning. Zoals de Alleman al aangaf, waren deze monsterlijke dames van A1 klaar om te vechten voor hun overwinning. In de figuurlijke zin dan.

Afgelopen zondag stond er weer een thuis wedstrijd op het programma, dit keer tegen de dames van Olympia A1. De zaterdagavond ervoor was er wonder boven wonder niemand uit gegaan, dus sterker dan ooit stonden we op het veld. Zou je denken. Helaas kregen we zaterdagavond te horen dat Elise tijdens haar wedstrijd bij dames 1 een blessure heeft opgelopen en er zodoende een tijdje uit ligt. Flinke tegenvaller dus en helaas volgde er later nog 1, maar wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan. Zodoende begonnen we vol goede moed aan de voorbereiding, wat zich niet echter niet direct in de wedstrijd uitte. We kwamen namelijk op achterstand, wisten ons telkens wel weer op een gelijke stand te knokken, maar bleven achter de feiten aan lopen. Totdat de rollen waren omgedraaid. Helaas kwam toen tegelijkertijd wel tegenvaller 2. Lynn kwam namelijk, na het maken van haar mooie doelpunt, erg naar terecht en nu moeten we haar ook een tijdje missen. Dit betekende natuurlijk ook dat we nog iets harder moesten knokken dan dat we al deden. Het is ons gelukt om de eerste helft af te sluiten met een paar puntjes voorsprong. Martin vertelde ons in de rust dat het goed ging, maar dat er wel iets meer tempo in de bal mocht komen. Gewoon even een paar ballen d’r in knallen en dan hadden we de overwinning binnen. Zo gezegd, zo gedaan. Het lukte ons de tweede helft nog verder uit te lopen, maar het werd nog wel even spannend toen er meerderde 2-minuten tijdstraffen uitgedeeld werden. Gelukkig konden we onze voorsprong behouden en hebben we weer een overwinning binnen! De wedstrijd eindigde met een 24-18 stand in het voordeel van ons. Dank naar Maud, Lisanne, Inge en alle supporters voor de hulp bij onze strijd naar de overwinning.

Aankomende zondag mogen we naar Emmen reizen om het duel met E&O aan te gaan. We hopen de 2 punten mee naar huis te mogen nemen, maar dit zal een hele uitdaging worden.

Groetjes de dames van A1