E&O A1 - SDOL A1


Afgelopen zondagochtend mochten we naar Emmen afreizen om weer een wedstrijd te handballen. Tegenstanders waren de dames van E&O, die vlak boven ons stonden in de competitie. Dit was dus dé gelegenheid om eens van plek te ruilen. Mooi plan, moet het nog wel uitgevoerd worden...

Na vorige week dankzij onze overwinning en plekje omhoog te zijn gekropen, hadden we nu weer de kans om hetzelfde te doen. Deze keer moesten we eerst weer een stukje karren, voordat we onze handbalkunsten mochten laten zien. E&O stond op de planning. We wisten dat het een hele pittige wedstrijd zou worden, maar hadden wel het gevoel dat er een kans was om met punten terug naar Luttenberg te keren. Het liep helaas anders. In de eerste minuten van de wedstrijd werden we overrompeld door de snelheid en het fysieke spel van E&O, we stonden er nog niet goed en stonden zo in de eerst 5 minuten al snel 5-0 achter. Niet echt een ideaal begin zoals u vast begrijpt. Tijd dus om er verandering in te brengen, we moesten alles opnieuw organiseren. Dit verliep moeizaam en de eerste helft eindigde in een 16-8 achterstand. Martin en Gernita vertelden ons in de rust dat de wedstrijd nog niet voorbij is, als wij ons goed konden herpakken en secuurder gingen spelen dan was er zeker nog een kans om te winnen. Zodoende gingen we toch nog met goede moed de tweede helft in. Het eerste kwartier van de eerste helft verliep goed en we kregen weer een beetje ons eigen spel terug. Dit verzwakte vervolgens echter weer, waardoor E&O de kans kreeg om uit te lopen. Deze kans pakten ze met beide handen aan. Zodoende eindigde de stand in een 30-18 eindstand. Pijnlijk. E&O was sterker, maar wij hadden er ook zeker meer uit moeten halen. Of het nu aan gebrek aan concentratie lag, of conditie, joost mag het weten. Wat wij wel weten is dat de motivatie nu alleen maar groter is om volgende week wél te winnen. We willen Lisanne, Marleen, Anne en Maud bedanken voor het meedoen en vonden het erg leuk om te zien dat er nog supporters uit Luttenberg naar Emmen waren afgereisd! 

Om dit treurige bericht toch nog een beetje op te kunnen fleuren: we hebben een leuk nieuwtje! Wij hebben er namelijk een nieuw teamlid bij: Marle Groote Schaarsberg, mag ons doel gaan verdedigen. Ze heeft afgelopen zondag al laten zien dat ze zeker een mooie aanwinst is! Welkom bij de club Marle! 

Aankomende zondag 21 december spelen we om 13:35 uur thuis tegen Avanti Wilskracht. Daarbij kunnen we jullie steun zeker weer gebruiken, hoe meer supporters hoe beter! Ohja, Ben & Annie, we konden heel erg waarderen dat jullie naar Emmen afgereisd waren! De uitslag was helaas een flinke tegenvaller, maar dat zullen we zondag goed maken! 

Hopelijk zien we u zondag!

 

Groetjes de dames van A1