SDOL A1 – Kwiek A1


Het heeft even geduurd, maar wij zijn nu ook onderhand bijgekomen van onze wedstrijd afgelopen zondag. Dus daar is die dan: het wedstrijd verslag van onze wedstrijd tegen Kwiek A1. Een pittige wedstrijd, waarin we alles hebben moeten geven, maar dit leidde ook tot een heel mooi potje handbal.

Afgelopen zondag stond er de derby tegen Kwiek A1 voor ons programma. U begrijpt natuurlijk dat de wil om een stunt neer te zetten door te winnen, heel, maar dan ook heel erg groot was. Met zowel motivatie als concentratie ten top mochten we om 12:15 uur in een volle sporthal laten zien wat we konden. De wil was er om te winnen en stiekem was er ook wel wat hoop. We waren in ieder geval van plan ons niet zomaar uit het veld te laten staan. Dit is ons op zich aardig gelukt. Kwiek wist ons goal al snel een paar keer te vinden, waardoor wij op een achterstand kwamen. Maar uitlopen lukte kwiek niet, dit o.a. dankzij de vele mooie reddingen van Marle. Onze verdediging stond goed en ook de aanval liep lekker, kwiek bleef de leiding nemen, maar wij wisten het gat beperkt te houden. Totdat kwiek een andere tactiek bedacht, een extra man in het veld, dit werkte voor  hun goed uit en kwiek liep vervolgens flink uit op ons. Zodoende gingen we alsnog met een grote achterstand de rust in. Martin vertelde ons in de rust dat we het best goed deden, onze verdediging stond goed en we lieten ook mooie aanvallen zien. Kwiek was gewoon beter, dat stond vast. Dit betekende echter niet dat we bij de pakken neer moesten gaan zitten en dit hebben we ook absoluut niet gedaan. Na in de rust de tijd te hebben genomen om weer even op krachten te komen konden we een poging doen om ons terug te knokken in de wedstrijd. Dit lukte ons redelijk, waar we eerst nog met 8-24 achter stonden hebben we de eindstand weten te brengen tot een 22-32 eindstand. Wij kijken ondanks de uitslag met een zeer goed gevoel terug op de wedstrijd, we hebben mooie dingen kunnen laten zien en ook heel veel van de wedstrijd geleerd.

 

Aankomende zaterdag mogen we de strijd aangaan tegen Wijhe A1. Terugblikken op de vorige wedstrijd doet nog steeds zeer, dus dat doen we maar niet.. Dit x gaan we er alles aan doen dat we wel de 2 punten bij ons houden. We moeten om 7 uur in Wijhe.

 

Nog een bedankje naar alle supporters, het was echt een topsfeer!

 

Groetjes de dames van A1