SDOL A1-DSVD A1

Zondagochtend mochten we de strijd aangaan met de dames van DSVD A1, we wisten dat dit alles behalve een makkelijke wedstrijd zou gaan worden. We waren echter wel vastberaden om het DSVD eens flink moeilijk proberen te maken, dit is ons nog aardig gelukt ook.

Na een moooie zaterdagavond/nacht zaten we zondagochtend allemaal uiteraard weer fris en fruitig in de kantine, het was weer tijd voor een potje handbal. Dit keer de nummer twee van de competitie, namelijk de dames uit Deurningen. We waren voorbereid op het feit dat dit een hele pittige wedstrijd voor ons zou gaan worden, maar wisten dat we wel de kwaliteiten hadden om het DSVD moeilijk te maken. Dit was dan ook ons doel: laten zien wat we in huis hebben. De eerste helft wisten we goed te beginnen. Langzamerhand wist DSVD uit te lopen tot een voorsprong van 7-2. Daarna wisten wij ons weer terug in de wedstrijd te knokken en hebben onze achterstand weer kunnen beperken met 2 punten verschil, het stond 8-10. De verdediging stond goed en ook de aanval liep redelijk, maar het bleef echter moeilijk voor ons om DSVD bij te benen, ze waren net iets feller en beter. Zodoende eindigde de eerste helft in een 10-16 achterstand. Ook de tweede helft was er geen onwijs groot niveauverschil, de verdediging stond bij ons goed en we wisten ook mooie aanvallen te laten zien. Wel zakten we op een gegeven moment een beetje in, terwijl DSVD wel al haar kansen pakte. DSVD wist een ‘mooie’ voorsprong op te bouwen en lieten ook nog een paar mooie trucjes zien. Wij lieten ons echter niet uit het veld slaan, maar bleven knokken.  De punten hebben we niet thuis kunnen houden, maar zeker een mooie wedstrijd weten te creëren. Het was een erg leerzame wedstrijd die in een 19-28 eindstand is geëindigd.

Ten slotte hebben we nog een leuk nieuwtje en een slecht nieuwtje. Waar we afgelopen zondag heel blij waren met Lynn die, na 4 maanden uitgeschakeld te zijn geweest door een enkelblessure, haar rentree weer maakte op het veld, hadden we er ook een nieuwe bankzitter bij. Pien heeft zich afgelopen wedstrijd flink verstapt en greep tot al onze schrik direct naar haar knie. De MRI moet nog gemaakt worden, maar het lijkt er op dat ze wederom haar kruisband heeft gescheurd. Goed zit het in ieder geval niet. Flinke tegenvaller dus. We wensen pien het beste en hopen dat het uiteindelijk toch nog mee valt! En Lynn, top dat je weer terug bent! Op naar een mooi einde van het seizoen!

Aankomende zondag mogen we op naar Hengelo om de strijd aan te gaan met Olympia A1. We hopen heel erg de punten mee naar huis te kunnen nemen, we zullen er in ieder geval alles aan doen!

Alle supporters bedankt en hopelijk tot de volgende keer!

Groetjes de dames van A1