Contracten getekend voor seizoen 2015-2016


Afgelopen vrijdagavond tekende Anja Lubbers het samenwerkingscontract tussen SDOL en Anja. Zij zal komend jaar het eerste onder haar hoede nemen. Ook tekende Eric Hulman zijn verbintenis met SDOL.

Anja Lubbers samen met Peter Bons (voorzitter SDOL)

Even voorstellen:

Na jarenlang bij de handbalvereniging Heeten te hebben rondgelopen en bekend werd dat ik zou stoppen als trainer/coach bij Ds.1 van Heeten kwam er een telefoontje uit Luttenberg. Er werd mij gevraagd of ik voor het volgend seizoen misschien de damesselectie van SDOL onder mijn hoede wou nemen. Na 2 gesprekken waarbij het van beide kanten wel goed voelde raakte ik enthousiast en zag hier wel een uitdaging in! Wel even wennen maar toch proeven in een andere keuken… 

Zal in het kort een beetje vertellen over mezelf.

In het dagelijkse leven ben ik gastouder bij KOOS en trotse ouder van 3 kinderen (1 zoon (20) en 2 dochters (18 en 15)). Van kleins af aan heb ik altijd gehandbald en ben gestopt als Ds.1 speelster toen ik in verwachting was van mijn oudste. Naast de handbal was ik lid van de badminton en heb ook daar jaren in competitieverband gespeeld. Toen mijn oudste dochter bij de handbal ging werd ik gevraagd voor jeugdleidster bij de mini’s.Vanaf die tijd heb ik verschillende ervaringen opgedaan binnen de handbalvereniging Heeten zowel op bestuurlijk gebied als op de werkvloer.

Voornamelijk jeugdteams heb ik met veel plezier getraind en gecoacht.

In 2011 heb ik (samen met Ben en Elly) een trainerscursus gedaan en 2 jaar geleden werd ik gevraagd voor de damesselectie  omdat het complete A1 team (waar ik trainer/coach van was) vervroegd over zou gaan naar Ds.1. Een hele stap voor zowel mij als het jonge team (naar de hoofdklasse) waarbij ik voornamelijk geprobeerd heb het spelplezier en het teamgevoel voorop te laten staan! 

In deze tijd heb ik Eric benaderd voor loop/conditietrainingen en sinds vorig jaar ben ik door zijn enthousiaste manier van trainen ook een beetje besmet geraakt met het loopvirus (binnenkort mijn 4e halve marathon).We hebben een goede samenwerking en daarom ben ik blij dat Eric ook nu bij SDOL het e.e.a. wil verzorgen.Net als hem hoop ik samen met jullie een mooi seizoen ervan te maken en te genieten van het handbalspelletje!

Sportgroet Anja

 

Eric zal zorgen voor het conditionele stuk van de dames uit het eerste team.

In het volgende stukje stelt hij zichzelf in het kort voor:

Overkomen waaien vanuit Heeten om dit jaar de damesselectie van de Handbal conditioneel te begeleiden in de voorbereidingsfase naar de nieuwe competitie 2015-2016. In het dagelijks leven

Financieel controller en in de vrije tijd trainer van AV-Salland en HVH Heeten.

Van jongs af aan altijd al met allerlei sporten bezig geweest en vanaf 1998 begon het lopen

Een wat serieuze vorm aan te nemen.  In 2000 stond de eerste marathon op het programma en dit jaar hoop ik de 50e marathon/ultraloop te gaan lopen

Vanaf 2011 atletiektrainer bij AV-Salland te Raalte waar we marathonclinics maar ook beginnersgroepen begeleiden.  Na een jaar de voetbaldames van Heeten te hebben getraind kwam de vraag vanuit de handbalvereniging om D1 in de voorbereiding naar de competitie te ondersteunen voor de nodige loop-en conditietraining.  Afgelopen jaar  hebben we ook in de reguliere trainingen het nodige gedaan om de conditie en looptechniek te onderhouden.   Door het vertrek van Anja naar SDOL kwam ook vanuit deze hoek de vraag of het mogelijk was om het e.e.a. voor de dames te kunnen verzorgen.  Door het enthousiasme bij een ieder denken we er een mooi seizoen ervan te kunnen maken. 

Groeten Eric. Wij wensen Anja en Eric veel succes en een prettige tijd bij SDOL.