Derby

3 Oktober was het zo ver, de start van het nieuwe seizoen. Er stond ons een pittige thuiswedstrijd tegen het buurdorp Haarle te wachten. De strijdlust tussen Luttenberg en Haarle ligt altijd hoog. Zij zijn net als wij een jong team. De spanning was hoog, Haarle is vorig jaar gedegradeerd uit de hoofdklasse. Wij waren gedreven om voor ons publiek een mooie pot handbal neer te zetten. Nieuwe tenues, nieuwe trainster, nieuwe tactieken, nieuwe hardlooptrainingen en een nieuw fris team die klaar is om te laten zien waar we zo hard voor hebben getraind.

Vanaf het begin lopen de punten gelijk op. Met vlagen ging het hard tegen hard. de nodige penalty’s, tijdstraffen, gele kaarten en zelfs een rode kaart bij de tegenstander werden dan ook gegeven door onze scheidsrechter Henny Nijboer.
Het blijft gelijk op gaan tot de laatste seconde. Helaas weet Haarle met 1 punt verschil de winst mee te nemen naar huis. De eindstand was 20-21.

Opluchting en vreugde bij de tegenstander en teleurstelling aan onze kant. We hebben een mooie pot neer gezet en kijken terug op een goede wedstrijd.

Onze volgende tegenstander is HHZD/Heino. We spelen zondag 11 oktober om 12.30u uit in Heino. HHZD/Heino is een bekende tegenstander en we hopen hier onze eerste punten mee te nemen naar Luttenberg.

Onze volgende thuiswedstrijd is op 17 Oktober om 19.00 in de Achterberg.

We spelen tegen HV Angeren, een voor ons onbekende tegenstander vanuit de tweede klasse. We hopen dat u allemaal de tribunes komen vullen en gaan genieten van een mooie wedstrijd.

Sportieve groet,

Dames 1