Dames 1 heeft de eerste twee punten in de pocket!

12 oktober was dan onze eerste uit wedstrijd tegen een voor ons bekende tegenstander HHZD/Heino. Om 11 uur startte onze wedstrijd voorbereiding met een kopje thee om vervolgens te vertrekken naar Heino.

In de voorbereiding is er een oefenwedstrijd gespeeld tegen HHZD die gewonnen is door ons. Iedereen was daarom ook goed gemotiveerd om ook deze keer de punten weer mee te nemen naar Luttenberg. Maar dit was makkelijker gezegd dan gedaan...

Het begin van de wedstrijd ging wat moeizaam met balverlies en wat foutjes. We gingen mee in het spel van Heino en vergaten ons eigen spelletje te spelen. De nodige penalty's, gele kaarten en tijdstraffen waren ook deze wedstrijd dan aanwezig. De ruststand was gelijk met 13-13.

In de rust kregen we een peptalk van Anja waardoor we tweede helft heel anders gingen spelen. We raakten de tweede helft op een kleine achterstand, maar daarna ging de knop bij ons om. We gingen meer ons eigen spel spelen en iedereen toonde vechtlust. We begonnen na 15 minuten een kleine voorsprong op te bouwen die ons niet meer afgepakt kon worden. We waren aan de winnende hand!

We wisten er met z'n allen een overwinning van te maken met zelfs 5 doelpunten verschil. Met een eindstand van 23-28 gingen wij met onze eerste twee punten naar huis!

Wij willen de supporters die mee gekomen zijn naar Heino bedanken voor de steun en het gejuich. Maar ook de scheidsrechter die een goede pot gefloten heeft verdient een bedankje.

Aanstaande zaterdag 17 oktober spelen we om 19.00 onze tweede thuiswedstrijd tegen Angeren. Angeren is voor ons een onbekende tegenstander omdat zij uit de tweede klasse komen.

We hopen jullie zaterdag allemaal te zien en blij te maken met weer twee punten.

Sportieve groet,
 Dames SDOL 1