F-jeugd op uitnodiging naar Kwiek 1

Zaterdagavond was het dan eindelijk zover! De F-jeugd van SDOL was bij Kwiek uitgenodigd! De meisjes mochten samen met de dames van Venlo oplopen en ohhh wat was dat spannend! Toch wel heel indrukwekkend zo’n zaal met zo veel publiek. Maar Melissa was heel cool en heeft zomaar het eerste doelpunt van de avond gemaakt! Zo hebben we direct duidelijk gemaakt dat SDOL aanwezig was!

En dat heeft iedereen dan ook geweten. Het was niet te missen… Onze meiden hebben de dames van Kwiek echt super goed aangemoedigd, maar helaas was het niet genoeg. Kwiek heeft deze thuiswedstrijd verloren. Tijdens de rust hebben onze meiden nog wel even het publiek vermaakt door te laten zien hoe goed wij ook al kunnen handballen!

Na de wedstrijd mochten de meiden van SDOL echt aan de slag, de jacht op de handtekeningen werd geopend en het was wel duidelijk dat er een speelster favoriet was. Alle meisjes kennen namelijk juf

Nicole (Hemmink) en die heeft dan ook voor iedereen de tijd genomen. Nog een keer met z’n allen op de foto en dan moe naar huis…

Het was een hele leuke avond!

Foto's: