Wedstrijdverslag Dames 1

Afgelopen zaterdag, 17 oktober speelden we onze 2e thuiswedstrijd tegen HV Angeren.

Voor ons een redelijk onbekende tegenstander. Angeren wist tot zover nog geen punten te behalen uit de twee gespeelde wedstrijden. Toch zegt dit natuurlijk weinig in deze fase van de competitie.

We begonnen goed aan de wedstrijd. De dekking stond goed en in de aanval wisten we elkaar goed te vinden waardoor er leuke aanvallen ontstonden. We gingen de rust in met een voorsprong van 10 – 6. We wisten dat we deze wedstrijd nooit meer uit handen mochten geven. Toch werden we in de 2e helft soms wat slordig en vooral in de aanval wisten we elkaar minder goed te vinden. In de dekking bleven we wel scherp waardoor Artemis moeite had om door onze dekking heen te komen. Met een eindstand van 18-13 hebben we de 2 punten in Luttenberg gehouden. We willen het publiek wederom bedanken voor de support!

Aankomende zaterdag staat om 19.00 de uitwedstrijd tegen Artemis ’15 uit Wehl op het programma. Ook Artemis is voor ons een onbekende tegenstander. Zij zijn vorig seizoen gepromoveerd vanuit de 2e klasse. Voor deze wedstrijd zijn we nog op zoek naar chauffeurs die het leuk vinden om mee te gaan naar deze wedstrijd. Dus lijkt het je leuk, dan horen wij graag van jou.

Sportieve groet,
Dames 1