B1 stoomt op richting de top van de ranglijst

Zaterdagavond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Voorwaarts uit Twello. De wedstrijd zou in eerste instantie niet doorgaan maar uiteindelijk toch wel. Zonder Lise en de geblesseerde Milou maar met Iris, Roos en Liza er vol voor gaan.

Gedurende de eerste helft liep het gelijk op. Voorwaarts kwam snel op een 0-2 voorsprong die in korte tijd door Jeske persoonlijk ongedaan gemaakt werd 2-2. In het vervolg van de eerste helft kon voorwaarts moeilijk een gaatje vinden in de hechte verdediging van SDOL. Aanvallend liet SDOL veel kansen onbenut waardoor de ruststand 10-9 werd.

In de rust was het duidelijk hier kunnen we de punten pakken!! Geconcentreerd blijven verdedigen en aanvallend iets meer power. Begin tweede helft kwam voorwaarts snel langszij en ook op voorsprong. Een gat van twee punten was snel geslagen. In het vervolg van de wedstrijd liet de B1 zien dat ze het beste team waren. Zowel aanvallend als verdedigend stond het als een huis. 2 minuten voor tijd stond er 19-19 op het scorebord. Onder grote aanmoedigingen van het aanwezige publiek werd er in de laatste minuten een 21-19 voorsprong behaald. Ondanks een ondertal situatie in de laatste minuut en een storm van aanvallen van voorwaarts bleef de stand op het scorebord staan. 21-19 gewonnen!

Aanstaande zondag de absolute topper in de Jeugddivisie Noord-Oost. E&O B1 de nummer 1 tegen SDOL B1 de nummer 3. Bij winst kan SDOL na de eerste plaats stijgen. Komt allen kijken en moedig ons aan. 12.10 in sporthal Angelslo te Emmen.

Groetjes de B1