Wedstrijdverslag zaterdag 24 oktober: SDOL DS1 – Artemis’15 DS1

Afgelopen zaterdag stond om 19.00 uur de uitwedstrijd tegen Artemis ’15 op het programma. Al aan het eind van de middag zaten we aan de thee om vervolgens af te reizen naar Wehl.

Artemis’15 was voor ons een deels onbekende tegenstander. Deze vereniging is afgelopen jaar opgericht als fusie van de Gazellen (Doetinchem) en Apollo’70 (Wehl) vanwege een tekort aan leden. Maar gelukkig wisten we nog het één en ander over deze tegenstander omdat we vorig jaar tegen de Gazellen speelden.

Om 19.00 uur klonk het eerste fluitsignaal van de wedstrijd. Al snel bleek dat we erg aan elkaar gewaagd waren. Het eerste kwartier van de wedstrijd gingen we dan ook gelijk op. Echter dankzij te veel slordigheden gingen we de rust in met een achterstand van 11 - 8. We wisten dat de wedstrijd nog niet verloren was, maar we hard zouden moeten werken om punten mee te kunnen nemen.

Maar ook Artemis’15 was vastberaden om de punten in Wehl te houden. Zodoende behielden zij de voorsprong . Gelukkig stond onze dekking steeds beter en hierdoor kwamen we terug in de wedstrijd. Na een spannend slot resulteerde dit zelfs in een gelijke stand: 19-19. Opgelucht en met één punt in de pocket konden we tevreden afreizen.

Aankomende zaterdag mogen we om 19.00 uur de strijd opnemen tegen Klink-Nijland Kwiek DS3. Al tijdens de voorbereiding hebben wij een wedstrijd tegen hen gespeeld. Deze resulteerde in winst voor ons. Daarnaast hebben zij tijdens de competitie nog geen punten weten te bemachtigen. Echter streed Kwiek vorig jaar nog om de titel en dus bereiden wij ons voor op een spannende wedstrijd.

We hopen op een mooie wedstrijd en kunnen hierbij zeker steun vanaf de tribune gebruiken!

Hopelijk tot zaterdag 19.00 uur!

Sportieve groet,
Dames 1.