Verslag F-toernooi

Afgelopen zaterdag ochtend stonden de teams van de F-jeugd zich al vol enthousiasme voor te bereiden op het toernooi toen wij als spelleidsters binnen kwamen. Het toernooi begon om 9 uur, maar de fanatiekelingen waren elkaar al een halfuur van tevoren aan het ingooien.

De wedstrijden werden gefloten door spelers uit de B-jeugd. Lisa Willemsen heeft de wedstrijden Dalfsen F3 tegen SDOL F2 en Schalkhaar F1 tegen Dalfsen F3 samen gefloten met Julia Jansen Holleboom. Daarna hebben andere spelleidsters hun afgewisseld en zijn verder gegaan met het toernooi.

Er werd op twee velden gespeeld. Wanneer de teams even geen wedstrijd hadden, konden zij spelletjes spelen op het speelveld onder leiding van meiden uit de C-jeugd of even uitrusten.

Het was een leuke ochtend met vooral veel plezier en veel enthousiasme!

Foto's: