Wedstrijdverslag B1

Afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Olympia Hengelo/Borhave. Een goede tegenstander met veel ervaring in het team. Met de van een blessure herstelde Milou en een half geblesseerde Jeske op de bank begonnen we aan de wedstrijd.

Eerste helft liep gelijk op en er werden aan beide kanten veel kansen gecreëerd maar in de afronding stond het vizier nog niet op scherp. Snelle combinaties aan de rechterkant tussen Danouk en Anne zorgden voor mooie doelpunten. Na een kwartier in de wedstrijd maakte Milou haar debuut in de B1. Vlak voor het begin van de competitie geblesseerd geraakt en nu weer fit om te keepen. Aan het eind van de eerste helft werd Olympia iets de bovenliggende partij en gingen ze met een 8 -11 voorsprong de rust in.

In de rust werd besproken dat er een tandje bij moest. Verdedigend stond het goed alleen aanvallend meer doorgaan. Na rust bleek dat de tegenstander dit goed begrepen had maar de meiden van SDOL iets minder. In een matige tweede helft was Olympia duidelijk de betere en ondanks dat Inge er nog 4 inschoot en Iris een penalty stopte liep Olympia na een ruime en verdiende 15-26 overwinning uit.

Aankomend weekend om 19.00 uur is de volgende thuiswedstrijd van de B1. Dan tegen de B1 uit Wijhe. Dit beloofd een spannende wedstrijd te worden omdat beide teams zich in de middenmoot bevinden. We hopen dat iedereen weer komt kijken en er weer een goed gevulde sporthal is.

Groetjes de B1