Wedstrijdverslag SDOL DS1-KWIEK DS3

Afgelopen zaterdag stond Kwiek dames 3 op ons programma. Vorig seizoen en in de voorbereiding hebben we ook al tegen dit team gespeeld dus we wisten wat ons te wachten stond.

Kwiek stond met nog 0 punten onderaan de ranglijst. We wisten dat er dus punten te behalen waren, maar we wisten ook erg goed dat we kwiek niet moesten onderschatten. Het is een leuk, snel team wat natuurlijk ook erg graag wil winnen en van de laatste plek af wil.

De wedstrijd verliep wat moeizaam. We waren niet fel en snel genoeg en dit werkte wel in ons nadeel. Wel knokte we er hard voor en lieten we ons koppie niet hangen. We gingen de rust in met een gelijkstand, 9-9. In de kleedkamer hebben we elkaar goed opgepept en wisten we dat de punten toch te behalen waren. We begonnen de 2e helft goed. Op een gegeven moment stonden we 4 punten voor en dit was ons moment om over kwiek heen te gaan. Helaas lukte ons dat niet en zakte we weer snel terug. Na hard werken hebben we de wedstrijd gewonnen met 18-16. Niet de beste wedstrijd maar toch hebben we verdiend de 2 punten thuis gehouden. Leonie speelde zaterdag de laatste wedstrijd. We moeten helaas afscheid van haar nemen in het veld vanwege een knieblessure. Gelukkig blijft ze nog wel bij ons team op de bank want we hebben haar steun zeker nodig. Leonie alsnog bedankt voor je inzet alle jaren!

Aankomende zondag, 8 november spelen we in Zwolle. Zwolle staat nummer 7 en wij nummer 6. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden waarbij we jullie steun hard nodig hebben!

Sportieve groet,
Dames 1