Opleiding tot Praktijkbegeleider

Om de opleiding Verenigingsscheidsrechter nog beter te kunnen invullen is het hebben van Praktijkbegeleiders bij veel verenigingen een uitdaging.

In het najaar 2014/voorjaar 2015 heeft de NHV in Twente al een extra opleiding Praktijkbegeleider georganiseerd.

Omdat de NHV uit zowel Twente als Salland verzoeken kreeg om dit najaar nog een opleiding te kunnen volgen, hebben zij besloten de opleiding tot Praktijkbegeleider centraal voor beide regio’s te plannen.

De opleiding bestaat uit 2 avonden: de eerste avond is maandag 30 november 2015 in Sporthal Sprengendal in Haarle, Veldkampsweide 1 en begint om 19.30 uur.

Na deze eerste avond gaan de deelnemers in de praktijk aan de slag en komen in op de 2e avond terug met hun ervaringen.

Deze 2e avond zal in maart 2016 zijn. Hierover volgt meer informatie.

Interesse? Meld je dan aan bij de handbalcommissie.