Wedstrijdverslag Zwolle ds 1- SDOL ds 1

Zondag 8 november stapten we in de auto naar Zwolle. De dames van Zwolle zijn voor ons niet onbekend dus we wisten dat ze het ons niet makkelijk gingen maken. Zwolle begon dit seizoen sterk door 2 maal met grote getallen te winnen. Ze stonden met 4 punten één plaats onder ons.

Tijdens de voorbespreking werden we goed scherpgesteld. We mogen dit team niet onderschatten en de punten vallen hier te behalen. de ‘op zondagochtend spelen we altijd minder goed’ gedachten werd ons het hoofd uit gepraat. We moeten de gehele wedstrijd scherp blijven.

Het leek een spannende wedstrijd te worden, het puntenaantal liep langzaam tegen elkaar op. toch wisten we uit te lopen en de rust in te gaan met 5 punten voorsprong.
In de tweede helft hielden we deze voorsprong vast. Tot onze keepster uit viel met een nare blessure. Zwolle wist hier van te profiteren en in te lopen op onze voorsprong. Gelukkig herpakten we ons op tijd en hield onze tweede keepster de ballen ook uit het doel. de eindstand was 19-21 dus de punten gingen mee terug naar Luttenberg!

Door deze overwinning spelen we mee in het linker rijtje door 5 punten los te staan van het team onder ons. Zaterdag staat ons een Zware strijd tegen de koploper te wachten. Overwetering staat met het doelgemiddelde boven aan. Wij staan 2 punten los van de koploper dus wij gaan hard ons best doen om die punten hier te houden. We hopen op veel steun en enthousiasme vanaf de tribune dus kom ons allemaal aanmoedigen op zaterdag 14 november 19.00 uur

Tot dan!

Sportieve groet,