D1 op bezoek bij landskampioen Dalfsen

Lees hier het verslagje over de handbaldag en -avond van de meisjes van D1.

Hier op de foto onze trotse meisjes van SDOL D1 bij de super dames van Dalfsen die maar net verloren hebben met 20-21 van een club uit Polen. We hebben eerst onze wedstrijd in Luttenberg gespeeld. Daar hebben we onze eerste overwinning behaald met een mooi en goed potje handbal. De eind uitslag was 15-11 voor ons en waar we super trots op zijn. Daarna zijn we met z’n allen naar Dalfsen gegaan. Daar hebben we eerst patat gegeten met een glas ranja er bij ( zat bij de entreekaart in). Toen we onze buik vol hadden zijn we naar de tribune gegaan die al bijna vol zat. Maar we konden toch met z’n allen bij elkaar zitten. Op elke zitplaats lag een toeter en een poster met de speelsters van Dalfsen. De sfeer zat er dusal goed in. Het was een topwedstrijd die Dalfsen met een beetje pech maar nipt heeft verloren. Toen de wedstrijd afgelopen was mochten we met ons team samen met de speelsters van Dalfsen op de foto. Daarna mochten we een handtekening voor op de poster die we gekregen hadden. Al met al een hele leuke, mooie en interessante avond.

SDOL D1