Wedstrijdverslag Dames 1

Afgelopen zaterdag stond Overwetering op het programma. Overwetering is een sterk en mooi samenspelend team (die momenteel koploper is). De wedstrijden tegen Overwetering zijn altijd spannend en we wisten dan ook dat we vanavond keihard aan de bak moesten om de punten in Luttenberg te houden. Inmiddels is onze bank aardig gevuld met knieblessures (als iemand een paar goeie knieën over heeft… ze zijn welkom!), we mochten dan ook vandaag weer gebruik maken van de kwaliteiten van Dominique, Nicole, Marle en Meike.

We begonnen scherp aan de wedstrijd en wisten meteen op voorsprong te komen. De gehele eerste helft bleven we aan elkaar gewaagd en wisten zowel wij als Overwetering niet uit te lopen. Met een ontzettend mooie eerste helft  (10-9) konden we tevreden de kleedkamer ingaan en was daar de taak aan Anja om ons scherp te houden. We waren er nog lang niet, want Overwetering kennende deden ze er een tandje bij.

De tweede helft begonnen wij fel, misschien wel iets te fel want er vielen meerdere tijdstraffen. Toch wisten we ons aardig te redden en bleef het gelijk opgaan. Tot de laatste secondes hebben we gevochten, maar helaas zat het er net niet in. Overwetering wint de wedstrijd met 17-18. Maar we mogen trots zijn op onze prestaties! We hebben vandaag laten zien dat we bij de toppers van deze competitie horen en dat we als team zijnde ontzettend aan het groeien zijn.

In het bijzonder wil ik Amy Kogelman in het zonnetje zetten! Want nadat vorige week onze keepster Martine (ernstig) geblesseerd is geraakt, laat zij ook vandaag haar kwaliteiten zien. Haar mooie reddingen, positieve coaching én de perfect gegooide break-outs.. we mogen in onze handjes knijpen.

Met de complimenten van Overwetering én van het publiek maken wij ons op voor de volgende wedstrijd. Aanstaande zaterdag 21 november om 19.30 moeten wij tegen én in Broekland. Wij hopen u dan weer te zien.

Groetjes dames 1