Wedstrijdverslag B1 uit tegen AAC/Swift B1


Op zondag (helaas voor de mensen die naar dijk waren geweest) vertrokken we om 12 uur naar Arnhem om tegen AAC/Swift te handballen. Zij staan op de tweede plek en wij op de zesde plek, dus het zou een pittige wedstrijd voor ons worden.

Tijdens het ingooien zagen we aan de andere kant de keepster ineens op de grond liggen met een aantal mensjes eromheen. Het bleek dat ze iets met haar pees had en kon hierdoor niet meer keepen. Een speelster van de tegenstanders moest dus gaan keepen, toen waren wij stiekem nogal blij en dachten dat we misschien nog wel de punten konden pakken.

In het begin ging het gelijk op, maar op het eind van de eerste helft zakten we weer wat in, waardoor we de rust ingingen met een 13-18 achterstand.

Na een korte bespreking gingen we weer met volle moed de tweede helft in. Helaas 10 seconden na het fluitsignaal was de moed op een of andere manier weer weggezakt. In onze verdediging stond het niet vast en in de aanval gebeurde ook te weinig. AAC/Swift verdedigden zeer ruig en ze hadden in vijf minuten 3 van onze mensen op de grond gegooid. De scheids vond dit de tweede helft allemaal goed en hierdoor kregen we een haatmomentje (in onze gedachten) naar de scheids. Uiteindelijk hadden we met 20-34 verloren.

Aanstaande zaterdag de 21e moeten we thuis tegen kwiek handballen. Dit gaat een spannende wedstrijd worden, aangezien we redelijk gelijk aan elkaar zijn, dus kom voor aanmoediging en gezelligheid zaterdag om 7 uur naar de sporthal toe.

Groetjes van de B1