Wedstrijdverslag Dames 1

Afgelopen zaterdag stond E&A op het programma. Dit team stond op de 2e plek.

We begonnen niet heel sterk aan de wedstrijd. Met de cirkel hadden we vooral erg veel moeite omdat we niet genoeg praatten met elkaar. Zo speelden we ook in de aanval  slordig waardoor we minder tot scoren kwamen. We gingen de rust in met 7-12.

De 2e helft wisten we dat we nu echt aan de bak moesten als we de punten in Luttenberg wouden houden. We begonnen net zo als waar we geëindigd waren. E&A liep uit op 8 doelpunten. Het laatste kwartier ging er een knop bij ons om. We hadden de verdediging goed staan en we konden elkaar in de aanval goed vinden. Waardoor we steeds dichter bij kwamen.  In de laatste seconden scoorden wij uit een vrije bal de 21 -21.

Volgend weekend zijn we vrij. Over 2 weken spelen wij een thuis wedstrijd tegen Holten die op de 10e plek staan.

Hopelijk tot dan!

Sportieve groet,