Handbalweek 2015


Tijdens de Handbalweek in Raalte, waar het talent centraal staat, is ook dit jaar weer ruimte om trainers handvatten aan te reiken waardoor zij de handballers beter kunnen maken en hen veel sportplezier kunnen bezorgen.

CHS heeft een deel van de scholingsbijeenkomsten gekoppeld aan de NHV-trainersopleidingen HT3 en HT4. Deelnemers aan lopende HT3- en HT4-opleidingen zullen zondag 27 december een deel van hun opleiding hebben. Monique Swartjes en Bert Bouwer zullen deze scholing samen verzorgen. Deelnemers dienen zich voor het eerste deel te melden bij de Landstede, tegenover de sporthal.

Bert Bouwer zal op maandag 28 december van 09.30 tot 12.30 uur een scholing leiden, gericht op basisvaardigheden aanval bij o.a. de D- en E-jeugd. Alle trainers die met deze leeftijdsgroepen werken, zijn hierbij van harte welkom.

Tonio van Rhee zal aansluitend op maandag 28 december van 13.00 tot 15.30 uur een praktijk scholing verzorgen voor keepers. 
Op maandagavond 28 december leidt Alex Vaassen van 20.00 tot 21.30 uur. Deze scholing is bestemd voor alle trainers vanaf de D-jeugd. Thema: Methodische opbouw aanleren heupschot en zweefmoment vergroten bij sprongworp.

 

Het complete programma van de Handbalweek kun je vinden op de website: www.chsonline.nl

Indien je belangstelling hebt om deel te nemen, dan kun je je aanmelden via het emailadres: chs@home.nl

Bij meerdere aanmeldingen in één email graag de naam van elke deelnemer vermelden, incl. zijn/haar mailadres. Zij zullen een ontvangstbevestiging van de aanmeldingen sturen naar elke deelnemer.Graag duidelijk aangeven bij welke scholing je aanwezig bent.