Verslag dames 1


Vorig weekend hebben we de strijd tegen Seine wonen Heino/ H.H.Z.D verloren met 15-16. Jammer.. dit waren kostbare punten om de aansluiting te behouden. Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar Gendt waar de wedstrijd tegen HV Angeren op het spel stond. De thuiswedstrijd tegen Angeren werd gewonnen met 18-13 Angeren is met 0 punten de hekkensluiter van deze competitie. Onze opdracht was dan ook duidelijk, voorkomen dat hun eerste punten bij ons worden behaald.

We werden in de eerste minuut direct wakker geschud met een hard schot van afstand. Het ging er redelijk hard aan toe waardoor er ook de nodige penalty’s zijn gegeven. in de rust stond het 5-9, het kon nog alle kanten op gaan. één ding was zeker, we moesten deze voorsprong vast houden. echter gebeurde er het tegenovergestelde, we begonnen gehaast en slordig aan de tweede helft waardoor Angeren de voorsprong kon verkleinen naar 2 punten. 

Gelukkig herpakten we onszelf op tijd en kon Angeren niet dichterbij komen. de eindstand was 13-19. Dit waren belangrijke punten om het gat in de aansluiting klein te houden. Gelukkig stond het jaarlijkse stap avondje in Arnhem op de planning en is deze overwinning ook goed gevierd. Aankomend weekend staat Artemis’15 op het spel. Zij staan met 8 punten op de 10e plek. De uit wedstrijd naar Artemis zorgde voor een zenuwslopend einde. We wisten het voor elkaar te krijgen om in de laatste seconden de gelijkmaker te scoren. de eindstand was 18-18. 

Wij hopen zaterdag op een volle tribune en veel aanmoediging, dus kom allemaal Zaterdag 30 januari om 19.00 naar sporthal de Achterberg voor een spannende wedstrijd

Dames 1