Jeugdleidersvergadering handabal + demotraining


Zoals eerder per mail aangekondigd, nodigen wij je uit voor de jeugdcoaches en jeugdtrainers vergadering op woensdag 3 februari. Elly Rosenkamp en Nicole Hemmink organiseren op deze avond van 19:00 - 20:00 uur een demo training en aansluitend om 20:00 - 20:45 uur is er een jeugdleiders vergadering.

Wanneer je onderwerpen hebt die je graag wilt bespreken, horen we dit graag vooraf zodat we ons goed kunnen voorbereiden en jij antwoord krijgt op de vraag die wordt gesteld. Tevens scheelt ons dit in tijd en kunnen we efficiënt vergaderen.
 
Ook de coaches die geen training geven nodigen we van harte uit om aanwezig te zijn bij de demotraining. Ook bij het coachen is techniek belangrijk en kan datgene wat geleerd wordt in de wedstrijden worden toegepast.
 
Mail je vragen, opmerkingen, kritische noten, klachten etc etc daarom GRAAG!!! . Dit kan naar sdoljose@gmail.com
 
We hopen dat iedereen aanwezig is tijdens deze avond. Wanneer je er niet bij kunt zijn, ontvangen we graag een afmelding van je zodat we weten op wie we kunnen rekenen.
 
Voor de demo training ( van 19.00 – 20.00 uur) zijn andere belangstellenden en toekomstige trainsters en leidsters ook van harte welkom.
 
Met vriendelijke groet,

De TC en HC