Handbaldag SDOL

Op dinsdag 26 april (in de meivakantie) willen we een leuke trainingsdag organiseren. Wat gaan we doen: van 9.30 uur tot 15.30 uur handballen!! Lees snel verder.

De kinderen worden om 9.15 uur verwacht en kunnen rond 15.30 uur weer worden opgehaald. In de sporthal kunnen de kinderen zich omkleden, graag thuis douchen.

Op deze dag staan er in de ochtend diverse trainingsoefeningen en spelelementen klaar. Na de lunch die we gezamenlijk eten in de kantine gaan we beginnen met de wedstrijdjes.

Het wordt een leuke, gezellige maar vooral sportieve dag voor de jeugd van de D, E, F en de kinderen van basissport.

De eigen bijdrage voor deze superleuke dag is €3,50 euro per kind. De lunch hoeven ze niet zelf mee te nemen en ook voor het drinken overdag en iets tussendoor wordt gezorgd. Ouders kunnen deze bijdrage in een gesloten envelop met naam erop inleveren bij de leidsters van het eigen team.

Lijkt jou dit ook superleuk!? Geef je dan snel op bij je leidster.