Foto- en videoblog handbalsters Denemarken

Volg hier de handbalsters in Denemarken. UPDATE 5: Moe maar voldaan in de bus. Het was een fantastisch toernooi!

Vrijdag 25-03-2016

Openingsceremonie

Zaterdag 26-03-2016

A1 wint eerste wedstrijd van Duitsland!

Kristian Sav, onze oud-keeperstrainer uit Denemarken (tweede van links onderaan), is er ook om onze A1 en B2 aan te moedigen!
Helaas heeft de A1 hun tweede wedstrijd verloren. Het spelen met hars is toch een stuk lastiger...

B2 in actie

A1 verliest helaas ook laatste wedstrijd

B1 gaat als een speer

B1 scoort de ene naar de andere goal, gevolg: ALLE wedstrijden gewonnen vandaag!
Daar hoort natuurlijk een prachtige selfie bij.

Ook finalewedstrijden voor de toppers van C1!

De eerste wedstrijd moest C1 nog even wennen aan alle hars op de bal. Helaas verloren zij deze wedstrijd van Denemarken. De tweede wedstrijd was tegen Duitsland en die heeft C1 gewonnen! Eindstand: tweede van de poule. De uitdaging werd groter. C1 moest het opnemen tegen de eerste van een andere poule, Frankrijk. Ze hebben alles op alles gezet met als resultaat, WINST! Dus C1 is eerste van de twee poules geworden en zijn ook door naar de winnaarspoule. Op naar de finalewedstrijden!

C1

Trouwe supporters van C1!

Ijsje gekregen van de trouwe supporters. Dik verdiend!

Zondag 27-03-2016
De Duitse kamergenoten van A1 wensen ons 'frohe Ostern'!

De prijsuitreiking

Al onze toppers bij elkaar! Het was een fantastisch toernooi. De dames zitten nu moe maar voldaan terug in de bus richting Nederland.

Tot volgend jaar!

Na een lange terugreis met ook nog een file zijn de dames allemaal weer thuis.