Handbalkamp 2016


Lees hier het verslag van handbalkamp!

Dag 1:

Nadat we rond 18.00 met een vrachtwagen van Booijink zijn vertrokken richting de Lutte hebben de meiden hun slaapplaats gereed gemaakt. Ze maken zich nu allemaal klaar voor een geweldige avond vol activiteiten. Op de eerste avond hebben we Jungle Got Talent gehouden. Vele talenten kwamen langs en er was 1 duidelijke winnaar!!! Daarna een film gekeken en dan hopelijk allemaal slapen...

Dag 2:

Vanochtend zijn we naar het klimbos geweest met dank aan sportdorp Luttenberg en SDOL voor de financiële bijdrage. Dit vonden de kinderen geweldig!! Daarna zijn we naar het centrum van Oldenzaal gegaan om een fotospel te doen en lekker te shoppen. Na de ontgroening van 2 leidingdames kon de avond beginnen. Vanavond hebben we heerlijk geschreeuwd in Alles Mag In De Jungle en het Songfestival hebben we ook gevolgd. Zo meteen nog heerlijk een filmpje kijken en dan hopelijk rustig slapen.

Dag 3:

Op de 3e dag hebben de meiden allemaal heerlijk uitgeslapen waar de leiding erg blij mee was. Na het late ontbijt stond de leiding voor een moeilijke keus. Of buiten lekker handballen en leuke spellen doen of ivm de verwachte regen lekker zwemmen. De keuze was niet moeilijk en we besloten om het kamp af te sluiten in het zwembad. Na het middageten en de bekendmaking van de winnaars van alle spelletjes zijn we met de auto's vertrokken naar het zwembad. Na veel waterplezier hebben we de blokhut opgeruimd en patat gegeten bij Jossie. Over een uurtje komen de papa's en mama's ons weer ophalen en gaan we terug naar het mooie Luttenberg!!

Bekijk hier de foto's