Handbal F2 sluit seizoen geweldig af!


De handbalmeiden van SDOL F2 hebben afgelopen zaterdag het laatste toernooi van het seizoen gespeeld. En hoe...! Beide wedstrijden werden dik gewonnen. Het toernooi was in Schalkhaar en op het warme kunstgras waren Heino en Schalkhaar onze tegenstanders. Lees snel verder!

Wat zijn deze meiden het afgelopen seizoen toch gegroeid. Een paar maanden geleden moesten ze de basisregels en vaardigheden van het handballen nog leren en ging bijna elke wedstrijd verloren. Maar door de trainingen van Jaqueline en Angela hebben de meiden het handbal al goed onder de knie gekregen. En het harde werken werd zaterdag in Schalkhaar goed beloont.
Een paar dingen die we hebben gezien: een sprongschot, een blok in de verdediging, een break-out, mooi samenspel, goed keeperswerk en zelfs bijna een Tess Westertje (helaas werd dit afgefloten omdat de jongste jeugd niet vanaf eigen helft mag scoren).
Vol vertrouwen voor het nieuwe seizoen, waar deze meiden in F1 spelen, gaan we nu lekker genieten van de zomerstop. Maar eerst volgende week nog het verrassingsuitje met het hele team om het seizoen goed af te sluiten!
Tot volgend seizoen!