Handbal SDOL C1 KAMPIOEN

Lees hier het verslag van de toppers van C1

Vandaag hadden we de laatste veldwedstrijd tegen Wijhe in Luttenberg, de vorige keer dat we buiten tegen Wijhe speelden hadden we met 1 punt verschil gewonnen. Winst of gelijkspel dat hadden we nodig om kampioen te worden, bij verlies is Wijhe kampioen. De eerste punt van de wedstrijd was voor ons, we bouwden een kleine voorsprong op, toen kreeg een van onze speelsters (ik noem geen naam) 2 minuten en moest het veld dus eventjes verlaten. Helaas kwam Wijhe dichterbij, maar SDOL herpakte zich weer en kwam terug in de wedstrijd. Eventjes later kreeg een andere speelster van Luttenberg 2 minuten en toen werd de voorsprong weer wat kleiner. Helaas lukte het ons niet meteen om ons te herpakken en gaven we ons kampioenschap bijna uit handen.

Het was een zenuwslopende wedstrijd we hadden nog 4 minuten te spelen en toen stonden we 14-15 achter. SDOL zat er helemaal doorheen maar gelukkig kwam het doelpunt van de jarige Celine Otten als geroepen en stond het 15 gelijk. Maar toen ging Wijhe meteen in de aanval en stonden we met 15-16 achter. Nu waren wij weer aan de beurt, in een van de laatste aanvallen kreeg een speelster van Wijhe 2 min en wat het aan ons. Het was zenuwslopend en aan de kant konden we het niet meer houden. Maar net in de laatste aanval kwam er een doelpunt van Dion Groote Schaarsberg en toen ging het fluitje. Er kwamen tranen aan te pas bij ons, maar aan de kant van Wijhe hadden ze emmers nodig. Want met 16-16 is SDOL C1 kampioen geworden!

Na feestpatat in de kantine zijn we op de wagen gegaan. Ondanks de regen ging het dak er vanaf, het is geen minuut stil geweest. We kijken met veel plezier terug op een mooi seizoen, helaas gaan we volgend jaar uit elkaar maar dit is alvast een mooie afsluiting.