Kampioen van de nacompetitie: DAMES 3!

Na een gezellig seizoen waarbij de dames in de middenmoot zijn geëindigd. Volgde aan het eind het toetje van het seizoen, de nacompetitie. Lees hier het verslag

Tegenstand kwam van Haarle, Heeten en Kwiek. De eerste twee wedstrijden gingen helaas niet door omdat Haarle zich terugtrok. Daarna volgde de eerste wedstrijd tegen Heeten. Een spannende wedstrijd die pas aan het eind in het voordeel voor de dames van SDOL beslist werd. Tweede wedstrijd Kwiek. Na een goed begin 11-4 ruststand liep de tweede helft minder. 18-11 eindstand. De return bij Heeten werd een ware galavoorstelling waardoor er in Heeten nu nog steeds slecht geslapen wordt. Met een super Marloes in de goal werd het 19-4 voor de dames van SDOL. De laatste wedstrijd uit bij Kwiek ging om het kampioenschap. Na een stugge eerste helft 10-9 voor SDOL ging het in de tweedehelft een stuk beter. Met een eindstand van 21-14 is het kampioenschap in de nacompetitie een feit. Dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden met een (hele kleine beker) en een rondje op de platte kar door Luttenberg.

Groetjes Dames 3