Wedstrijd vaders tegen dochters C1


Van tevoren wisten we niet wat we konden verwachten, want dit was de eerste keer dat we tegen een mannenteam speelden. Lees hier het verslag!

Toen we aan het inspelen waren, keken we naar de andere kant van het veld (waar de vaders aan het inspelen waren) en zagen we dat er een vader op de grond lag. Tijdens de wedstrijd gebeurde dit ongeveer elke 5 minuten. Het zag er niet uit, maar we stonden lachend in het veld. Ook had Fons Holtmaat nog een mooi doelpunt gemaakt met een boogje over de keeper (de dochter, Iris Holtmaat) heen. Dat vond ik persoonlijk het mooiste doelpunt van de vaders.

Maar natuurlijk stonden de dochters de hele wedstrijd voor en konden de vaders alleen maar scoren omdat ze langer en misschien ietjes sterker waren. Maar wat een klungels hoor die vaders, er zijn veel dingen die ze kunnen maar handbal spelen is er daar absoluut geen van. Maar goed, uiteindelijk hebben wij (de dochters) met 28-21 gewonnen met als laatste goal een ver boogballetje over de

Na afloop hebben we gebarbecued met de ouders, het was een mooie middag/ avond alleen jammer dat dit de laatste keer is.