F1 jeugdtoernooi op sportpark De Achterberg - Plezier voorop!

Op Sportpark De Achterberg heeft de F1 jeugd van SDOL en vele andere verenigingen een dag met veel handplezier gehad. Vanaf 9.00 uur was het een drukte van belang en een komen en gaan van de jongste jeugd. Met de prachtige clubtenues was het een kleurrijk geheel.

Er werd fanatiek handbal gespeeld op de veldjes. De ballen en speelsters vlogen heen en weer over het veld en doelpunten volop gescoord. Met sportiviteit voorop. Begroeten en afscheid nemen uit volle borst. Prachtig om te zien dat deze kleine dametjes dit met veel plezier doen! De wedstrijden werden begeleid door jeugdspeelsters van SDOL die de meeste tijd met de fluit in de hand aanwijzingen gaven en af en toe de fluit lieten horen.

Tussen de wedstrijden door werd het beachveld gebruikt om de F1 meiden te vermaken met spelletjes. Ook deze werden door oudere jeugdspeelsters begeleid en met plezier samen gespeeld.

Kortom een plezierige en sportieve dag op Sportpark De Achterberg, hopelijk een goed begin van het nieuwe seizoen.

Foto's: